понеделник, 3 септември 2007 г.

8 ВЪЛШЕБНИ ФРАЗИ

Ако трафикът към вашия сайт ви се струва недостатъчен, вие можете да приложите някои трикове, които със сигурност ще увеличат трафика ви, а оттам и продажбите.

Тези трикове се състоят в осем фрази, които, прилагани систематично, могат чувствително да увеличат финансовата ефективност на вашия комерсиален сайт.

Ето ги и самите фрази:

1. “Направете този сайт един от вашите фаворити!” Мисля, че тази маневра е ясна, но за всеки случай ще поясня. Когато посетителят на вашия сайт го открие повторно между фаворитите си, той рано или късно ще влезе повторно в него. Така шансът да поръча стоката, която предлагате в сайта си, нараства неимоверно. Ще откриете този рекламен похват и в моя сайт www.LudiPari.com . Специализирания софтуер може да закупите от мен на една доста разумна цена.

2. “Абонирайте се за моя безплатен бюлетин!” Не пропускайте тази златна възможност. Предлагайте непременно нещо БЕЗПЛАТНО! Електронна книга или бюлетин. По- добре е, ако предлагате бюлетин, защото най- новите проучвания показват, че повечето хора купуват една след ДВАНАДЕСЕТИЯ контакт с вас. Този контакт се осъществява именно чрез бюлетина. В моите сайтове www.LudiPari.com и www.Otslabni.net аз също така предлагам безплатен бюлетин и разпращам последователно цели 15 крайно съдържателни и полезни статии на всеки, който се абонира. Софтуерният продукт, който разпраща автоматично тези статии, може също така да бъде закупен от мен. За целта трябва само да ми се обадите на тел.: 884 00 11.

Повтарям: вие можете да закупите софтуеъра за автоматично разпращане на бюлетини от мен и то на една доста разумна цена.

3. “Участвайте в моя форум!” За целта трябва, разбира се, да създадете форум към сайта си. В този форум ще се срещат хора със сходни интереси, които непрекъснато ще обсъждат теми, свързани с вашия сайт. Участниците във форума отново и отново ще посещават вашия сайт…

4. “Разпишете се в моята книга за гости!” От книгата за гости можете да получите безценна информация. Хенри Форд е бил на мнение, че клиентите сами ни казват, какво трябва да предприемем, за да удовлетворим техните желания. Възползвайте се от тази възможност!

5.“Използвайте безплатните статии от моя бюлетин за вашия!” Да, позволете на посетителите във вашия сайт да използват вашите статии. Погрижете се за това обаче, във всяка ваша статия да има линк към вашия сайт. Така напълно непознати хора ще се превърнат във ваши рекламни агенти и ще разпространяват из Мрежата вашата скрита реклама.

6. “Препоръчайте на приятел!” Тази фраза може да фигурира като бутон в навигацията ви. Само чрез едно кликване на мишката посетителят на вашия сайт може да го “препоръча” на свой близък или приятел. Получава се отново същата ситуация- непознати хора се превръщат във ваши рекламни агенти…Да, и аз използвам този похват в сайта си www.LudiPari.com .

7. “Участвайте в томболата и спечелете!” Мнозина от нас са просто влюбени във викторините, лотариите, игрите. Особено, когато могат да спечелят нещо от тях. Затова една игра или лотария, организирана от вас в сайта ви, със сигурност ще привлече допълнителни посещения на вашия сайт. Не е речено, че печалбата, която ще изплатите, трябва да е парична награда. Можете да изпратите на победителя някакъв безплатен бюлетин, електронна книга, брошура и пр.

8. “Подарете този подарък!” Ако разпращате на посетителите безплатни електронни издания, можете да ги помолите да ги препратят на техни близки, приятели или познати. В безплатното издание на всяка цена трябва да има линк към вашия сайт. Линк или някакъв друг вид реклама- каре, банер и пр. Този трик се нарича “вирусен маркетинг” и ви помага да популяризирате сайта си едва ли не автоматично. Резултатите от този вид дейност ще ви изненадат много приятно.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.Pisaneto.com

Няма коментари: