понеделник, 1 октомври 2007 г.

РЕКЛАМИРАЙ, РЕКЛАМИРАЙ, РЕКЛАМИРАЙ!

РЕКЛАМИРАЙ СЕ ЕЖЕДНЕВНО, НО БЕЗПЛАТНО!

Миналата година беше много, много успешна за мен. Във всяко едно отношение. Никога, повтарям, НИКОГА не съм печелил толкова добре! Но аз няма да навлизам в подробности, защото смятам, че всеки трябва да брои САМО своите собствени пари.

Това, към което искам да насоча вниманието ви, е следното: за някакви си 6 месеца аз успях да направя сайта си за Интернет маркетинг www.LudiPari.com толкова популярен, че той се изкачи на трета позиция в „Google”(когато зададете на търсачката най- търсената дума- „пари”)!

Това си е едно истинско чудо! Мнозина сигурно вече се питат как съм постигнал това. Ще ви кажа. Но нека най- напред ви кажа това: аз обяснявам моята рекламна стратегия и то с най- големи подробности на всички онези, които плащат за индивидуално обучение и идват на практически занятия при мен. Всеки един от вас е добре дошъл!

В този си материал аз ще ви обясня САМО една от стъпките на моята рекламна кампания. Първото нещо, което трябва да запомните е това: популяризирайте вашия комерсиален сайт най- вече БЕЗПЛАТНО! Трябва НЕПРЕМЕННО да е безплатно, защото платената реклама не дава добри резултати в наши дни! Защо ли? Ами защото и най- глупавият човек знае, че една платена реклама ще хвали стоката, независимо от това каква е тя в действителност.

Съществуват поне 35 метода за безплатна популяризация на комерсиалния сайт. В тази публикация ще ви запозная, както вече отбелязах, с един от тези методи.

Малцина са тези, които си дават сметка за това, че всеки един от нас може всеки Божи ден да пуска между 200 и 300 безплатни малки обяви в Мрежата! Може да ви се струва невероятно, но е факт.

Има дори сайтове, които ни предоставят възможността да публикуваме малки обяви и във вестниците за обяви, без да напускаме дома си.

Ето няколко от тях: сайтът за обяви на „гювеча” ви дава възможност да публикувате обявата си и във вестник „София днес”. Сайтът за обяви на „Триада” ви открива достъп и до два провинциални вестника. Не бива да забравяте също така, че наложилият се на пазара вестник „Позвънете”, има свой сайт, от който можете да пускате обяви и в сайта, и във вестника.

Цялата тази работа има своите измерими финансови параметри. Един ред в малката обява, публикувана от някой вестник, струва понастоящем 7, 70 лв. Една обява винаги излиза два реда, така че тази сума се удвоява. Като умножите 15 лева и 40 стотинки по 200 (при положение, че пускате по 200 обяви на ден), получавате сума от 3080 български лева!!

Тези пари си икономисвате, пускайки безплатни обяви в Интернет ЕЖЕДНЕВНО! Това си е чиста печалба… Умножим ли сумата от 3080 лева по 30, получаваме една печалба от 92 400 лева на месец! Нека сега да умножим месечната печалба по 12. Какво получаваме? Печалба от цели 1 108 800 лева!!! СТРАХОТНО, нали?...


НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ МАЛКИТЕ ОБЯВИ !!!



Искам да завърша с един съвет. За да има все пак траен ефект от тези малки обяви, вие трябва да се придържате към няколко основни правила:

- пускайте обяви ежедневно

- не се опитвайте да осъществите сделка чрез малка обява

- вашата малка (и надявам се ефектна) обява трябва да насочва читателите към вашия комерсиален сайт

- резултати от малките обяви ще има едва след 4 месеца

Надявам се с този си материал да съм ви помогнал поне малко. Пожелавам на всички ви от все сърце успех!

ПОСЛЕПИС: Не е речено, че малките обяви трябва да популяризират САМО комерсиални сайтове. Ако искате да продадете стария си компютър, придържайте се към горните правила, и вие много скоро ще му намерите купувач…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.Pisaneto.com

Няма коментари: