петък, 5 октомври 2007 г.

РАЗСМЪРДЯХТЕ СЕ!

ЦЪРВУЛЪТ НАБАРА КОМЮТЪР ИЛИ МИЛИОНИ СТРАНИЦИ ТЪПОТА

Цялата Мара втасала, та най- накрая се случи и това- инж. Ганеф, внук на бай ти Ганя, се чучна и пред компютър. Кеф, майка му стара! Тури ножа у тупана!

И стана тя една… Стой, та гледай!

Инж. Ганеф от край време обича да се изказва. Да споделя и налага мнения, да взима отношение, да отстоява становище. Изказва всъщност НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ. При това те са винаги КРИТИЧНИ, защото инж. Ганеф нищо не харесва. По принцип. До обяд той мрази себе си и мизерната си участ, а след обяд мрази вече целия свят.

Инж. Ганеф е петимен да сподели всичките си съображения с останалите цървули. Мисли си, сиромашкият, че е ВЕЛИК (нищожествата и комплексарите все така разсъждават), мисли си, че неговото мнение е безценно. И през ум не му минава, че на този свят МНЕНИЯТА СА НАЙ- ЕВТИНАТА СТОКА. Той не може да проумее освен това, че е една анонимна нула от задния двор на Европа и за неговото мнение никой не дава и пет пари.

Има и още нещо. Мре инж. Ганеф акъл да дава, да учи по- учените от него.

Защото нашият герой е специалист по всичко. Отбира от футбол, политика, медицина… Напоследък стана и специалист по Интернет. Мисли се, както вече отбелязах, за велик.

Истината обаче е, че той е тъповат по природа, и не може да разбере, че по този начин става и смешен, и жалък. Защото думата „идиот” е чуждица, а българската дума за идиот е ВСЕЗНАЙКО.

Смешна работа, нелепа ситуация… Изобщо, българите, погледнати отстрани, са един много смешен народ. Само дето те самите не могат да го проумеят.

Мрежата дава пълна свобода за изява. Използвайки тази възможност, инж. Ганев, дращи ли, дращи. И се натрупват милиони страници с тъпотии… Смрадливи, гнусни, балкански тъпотии. Българското Интернет пространство е на път да се удави в простотия и простащина.

Тази празна воденица напоследък се завъртя много яко. Край няма това жужене, бръмчене, уригване… Кънтят празните тенекии и туй то. Нека да си кънтят, на кой ли му пука? Нали вече установихме, че инж. Ганев е неважна, безинтересна, противна личност. Меко казано. Той всъщност е господин Никой от бунището на Европа.

Нека да си дращи цървулът. Много важно! Защото цървулът си дращи, а керванът си върви… Върви си керванът, а инж. Ганев остава с пръст в устата- той си е все така беден, нещастен и болен. И много, много озлобен. Напоследък направо оскотя…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.Pisaneto.com

Няма коментари: